Blog Mama Darwiish Berwajah Baru

by - October 17, 2018

Hi korang, terima kasih atas sokongan. Tak jemu² baca, blogwalking, drop komen, share, offer job dan sebagainya. Mudahan dimurahkan rezeki. Perasan tak... blog Mama Darwiish berwajah baru hehehe... Acer teka dekat mana?

Uyoo gedabaknya haha... Blog Mama Darwiish.. header simple.. Gambar baru... Tepi tu

Tak perasan ek? Sebab perubahan² kecil je wakk... Header dan sidebar, yang lain rasanya ok lagi ,berselera lagi menengoknya haha. FYI dah berapa kali dah ubah², tukar² haha... Bagi fresh.. Intrend.. Dan tak jemu dikunjung gitu

Desktop version... No worries Mama Darwiish juga Mobile Friendly

Header + adjust² +add on logo, gambar RM10 je wakkk... Murah.. Sebab aku ambil design simple je. Nak adjust² create² sendiri... RAJIN sangat ni πŸ˜‚

Seperti biasa aku upah Mai... Blogger comel ni.. Memang tiptop servis.. Dipercayai.. Paling aku suka Mai.. Ni layan je apa request korang tau.... Macam aku lebih 10x kot minta adjust haha.. Font, color, design... .Sian Mai hehe... Boleh email Mai untuk sebarang pertanyaan maigraphikdesign@gmail.com

Ehhh aku tempah media kit juga.. Murah tapi awesome... Cakap je nak yang macam mana.. .Siapkan duit je.

Duit dari blogging...untuk blog haha.. Invest² untuk majukan blog...bukan sesuatu yang merugikan ok.. 

You May Also Like

6 ulasan

  1. simple but nice.. ehh bella tak marah ker kenapa mama darwiish.. mana mama bella hahaha..

    ReplyDelete
  2. cantiik... suka dengan look baru ni..kemas jeee

    ReplyDelete
  3. Kemas Dan simple..but still nampak cantik

    ReplyDelete
  4. oo igt dlu mai stop sbb sakit.. dah sht kot skrg heheh

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi berurusan dengan Mai ;)
    selamat maju jaya dalam dunia blogging Kak Ain!

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish