Boleh Tahan Lawa Kaler Amber Softlens

by - October 05, 2018

Kisahnya... Bercontact lens lagi... Sekian lama dah tak pakai.. Hari ni pakai.. Bukan apa.. Mata ni sensitif lately, kena dimanja² gitu... Hari ni melaram Amber Softlens... Bukan beli.. Tapi dapat hadiah contest haritu di page dorang

Amber Softlens code : Madona Gray


Amber Softlens Madona Gray.. Power -4.00
Datang sekali lengkap dengan kit travel.. Comel. Kaler lawa... Selesa. . Setakat ni baru pakai 1-2 jam.. Belum try lebih daripada tu.. Dan yang ni monthly punya lens. Tahan sampai 3 bulan. Lembut juga lens nya dan not bad.. Yang penting ????

Over sangat ke haha.. Diameter 14-16mm 


Ia buatan Malaysia... Ada GMP dan selamat digunakan. Harga RM55 kalau ada power dan RM49 kalau 0 power https://m.facebook.com/Amberlenshq/?locale2=ms_MY

You May Also Like

1 ulasan

  1. lawa lah kaler aiin pilih ni.. kena dgn muka.. jue ambik grey jadi pelik plak tgk mata sndiri hahahah

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish