FAME Lipmatte Cream Review

by - October 04, 2018

Hi ols... Fame Lipmatte seriously dah lama usha, sampaikan banyak kali terlepas promo. Sebab serik beli lipmatte, lipstick local dari satu brand tu haha. Last² terus grab Fame Raya special edition punya. . + dapat free gift 1 lip matte lagi yuhuuu.. Total 3 batang lipmatte uolsss

FAME Raya special edition lipmatte 

Fame Cosmetics ni,  founders nya beauty bloggers tau sis Elly dan Fella... sejak 2015. Inspired nya weh...nak juga ada produk sendiri satu hari nanti. Fame lipmatte ni femes dikalangan MUA, kaki² mekap tu.. Selain tu foundation, makeup lainnpun ada Katanya debomb sangat... Ye ke idokkk???




FAME Lipmatte Code : Gossip as a free gift

Honest review dari aku tentang Fame Matte Lip Cream 


FAME Lipmatte : Gossip

FAME Lipmatte : Almond

FAME Lipmatte : Scarlet

Aplikasi nya smooth sangat. Senang di apply pada bibir...no smudge dan berus lipmatte pun lembut lah juga.. Bersegi so senang nak apply hujung² bibir

Variasi colour yang pelbagai.. Seriously trendy sangat colour² nya.. Dari nude, warm, hot semua ada...

Nampak macam tak kena. .Tapi bila apply.. Lepas beberapa saat.. Pigment mula lawa weh

Sangat lawa pigment colour nya, pekat... pakai 1 coat je dah lawa beb kejadian matte nya. Matte effect dia fuhhhh.. Lawa... Bau pun wangi just nive

Harga.. Not bad.. x silap normal price RM29 per pcs.. Tapi rajin² lah usha ig dorang buat sebab banyak promo guys....macam ni RM60 dapat 4-5 item beb.

You May Also Like

4 ulasan

  1. memg best fame ni.. founder dia pun gila2. suka tengok diorang naikkan brand diorang

    ReplyDelete
  2. ni yang teringin nak membeli ni..adududuuuu

    ReplyDelete
  3. kita pun dah ada 3 kaler.. heheheh rasa mcm nak beli lagi kang tak dan pakai plak kaler lain hahahah

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish