Iced Coffee Latte Sedap Di DONO TUMBL

by - October 10, 2018

Siapa sini fan latte? Kita geng.. Huh pekena iced latte tengah² hari sedapnya lah. Aroma kopi semerbak, ditambah dengan creamy susu pehhhh. Hari tu...husbaby belanja makan kat Empire Damansara, sempat juga aku menapau iced coffee latte di sebuah Korean cafe kat siti DONO TUMBL

DONO TUMBL iced coffee latte RM13+

Padahal bukan takde jual latte kat tempat kami makan tu hehe, sebab uniknya beli minuman di DONO TUMBL ni, korang akan dapat tumbler hehe...600ml tau.

Bermacam saiz dan warna tumbler

Standard harga.. .Banyak pilihan minuman di DONO TUMBL

Next purchase boleh dapat diskaun kalau re-used tumbl tu. Unik... cute.. homey sangat cafe ni...acah kpop sangat

DONO TUMBL Empire Damansara 


Seriously. . Sedap. .Nama pun kopi Korea kan... Berbaloi dengan harga..next time nak tapau bebanyak dan nak cuba ginseng tu.


Waktu operasi : 
Monday – Sunday : 10am – 10pm ( TUTUP setiap Monday )  

G21, Empire Damansara Heritage Lane, Jalan PJU8/8A, Damansara Perdana 47820 Kuala Lumpur 

Waze : Empire Damansara  

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish