Maybelline Haul | Menyesal Beli Sikit

by - October 01, 2018

Hi olsss... Dah lama tak unboxing haul kan... So kali ni aku nak share dengan korang, haul Maybelline yang aku grab masa Shopee buat sales sempena Merdeka hari tu. Seriously Maybelline bagi discount gile² murah

Eh sejak bila pula aku ter addicted dengan Maybelline weyyy??? Isejak terpaut dengan matte powder lipstick dorang la ni 😂

Maybelline Haul

Bayangkan harga biasa 60 lebih boleh dapat 20 lebih. Memang rambang mata, time ni lah kena shopping, jimat sikit.. Lepas sales rasa menyesal, kenapa x beli.. Buat stock wey


Antara yang aku grab

  • Maybelline Volume Express Hypercurl RM26.32  RM13.10
  • Maybelline Color  Sensation Powder Matte Lipstick RM26.32  RM13.10 x 4 pcs
  • Maybelline Gigi Hadid Matte Lipstick RM 31.98  RM15.90
  • Maybelline Super Bb Cushion Fresh RM 65.94  RM32.90
  • Maybelline The Blushed Nudes Pallete RM 65.94  RM32.90

Seriously matte powder lipstick ni awesome.. Aku pernah try sekali.. Repeat sampai 4 batang gilerrr

Gigi Hadid.. Awesome.. Tapi x banyak shade yang aku suka...packaging umphhh

Seriously kenapa aku grab 1pcs per item.. Sekarang dah x mampu beli.. Harga normal emmmmm

Total dalam RM150 je... Harga biasa kalau beli time tak de sales... Dekat drugstore confirm² makan 2-3ratus kan. Ini dari official Maybelline sendiri tau.. Original.. Dan expired date pun... 2010-2011 macam gitu  https://shopee.com.my/maybellinemy So far ok... Friendly customer service, barang cepat sampai dan parcel dibungkus elok

You May Also Like

7 ulasan

  1. Wah.. bestnya..
    Murah sangat tu.. Atie pun peminat brg2 maybelline..
    Sedih, sebab x tau ada sale smpai macam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah memang tekejut. .sbb murah sgt.. Compare dengan sales drugstore... Sebab direct dari official kot

      Delete
  2. geram lama dah dengan yang gigi hadid tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sya geram dengan packaging nya hehe... Pallete lawa.. Kalau lipstick x banyak shade yg ngam ngn sya

      Delete
  3. amboi sakan menyoping yekk . apasal taktau ada sale nii

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish