Sengeh Sampai Telinga Dapat Hadiah Dari BEUTIFOOD

by - October 18, 2018

Hadiah contest lagi.. Alhamdulillah..sampaikan lupa contest yang mana..haha tetiba nama naik di wall Beutifood... Belek punya belek rupanya contest Merdeka.. Tak sangka pulak menang

Thanks Beutifood, suka packaging dorang Korean sesangat

Tapi hadiah kena collect sendiri di Beutifood, Sunway Pyramid... Nasiblah satu jalan.. Balik dari food review.. Singgah terus. Kalau saja² nak pergi collect, jauh juga tu.

RM100 produk. .Ni random dibagi oleh dorang, ada clenser, mask, soothing gel.. Losyen

Baki RM50 belanja...anak² makan kek, cookies.. Dapat 9 pcs.. Satu RM4+ je murah kan.. Sedap tau

Hadiah semua total RM300 tapi bahagi 2 dengan rakan yang ditag.. Sherry Go.. Blogger member juga.. So sorang dapat RM100 produk dan RM50 boleh decide nak beli apa..

Best juga konsep cam gini

Actually konsep Beutifood ni beauty + food.. Ada produk Korea skincare semua + ada coffee, cake... Healthy food lah kekdahnya..Info details.. Giveaway bagai.. Follow je page dorang di https://www.facebook.com/beutifood/

You May Also Like

3 ulasan

  1. thank you Aiin for tag me in contest. Yeah RM50 voucher I beli juga jelly makan 1 and 2 nail polish and soap.

    ReplyDelete
  2. wah... tahniah... kek tu sedap nampaknya.

    ReplyDelete
  3. tahniah ainn.. dapat hadiah giveaway yng best tu

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish