Starbucks Signing Workshop

by - October 15, 2018

Sponsored post
Starbucks Signing Workshop | Hi guys... Sabtu baru ni, berkesempatan sertai workshop ataupun bengkel bahasa isyarat anjuran Starbucks serta kerjasama dengan SID ( Society of Interpreters for the Deaf ) bertempat di Starbucks, Bangsar Village II

Starbucks Signing workshop 


Pada korang yang berminat untuk mengetahui atau belajar bahasa isyarat Starbucks Signing Workshop boleh lah ke sana, kita sebab ada lagi beberapa sesi. Yang aku join ni,  pengenalan bahasa isyarat.

Semua peserta dibekalkan dengan buku panduan dan cenderahati

Workshop yang santai... Disertai oleh orang awam, pelanggan Starbucks, blogger dan media. 

Mrs. Rose dari ( SID) sangat bagus dalam mengajar bahasa isyarat.. Dan sangat menghiburkan, tak bosan




Satu pengalaman menarik dan berharga. Kalau nak tahu, di Starbucks Bangsar Village II ni ada staff, barista yang ada masalah pendengaran...yang tidak bermasalah langsung untuk berkomunkasi dengan customer.

Antara yang hadir ke sesi workshop


Sedikit sebanyak membantu untuk memahami, dan boleh berkomunkasi dengan mereka yang istimewa ini. 

Untuk info lanjut boleh ke : www.starbucks.com.my/

You May Also Like

2 ulasan

  1. waaa bestnya dapat belajar bahasa isyarat..kita pun klau boleh nak je belajar

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish