T.O.P BingBang Free Sleevecup Fan Event

by - October 31, 2018

T.O.P BingBang Free Sleevecup Fan Event 생일 축하합니다    Choi Heung Hyun a.k.a , TOP...Tak kenal T.O.P ? Makanya korang bukanlah fan Bigbang heheh. T.O.P merupakan salah seorang anggota BigBang, rappers. 4 Nov ni, genaplah dia 31 tahun. Sebelum kecam... FYI aku bukanlah fanatik menyondol² lol...sampai meratap.. menangis.. memuja.. Just minat dengan dorang, fashion, muzik dorang. 


T.O.P BigBang Mini Fan Event

Last week, tak bercadang pun.. Tetiba join T.O.P fan even di Quartet, NU Sentral...ada mini event sambut birthday si T.O.P tapi not for FREE tau.. Min purchase RM9.90 minuman dari Quarter dan akan dapat special edition sleevecup, freebies dan banyak lagi. 


T.O.P  special edition sleevecup 


Dah sah² satu jalan nak ke event, hari tu.. Dengan pantas aku join muahaha.. Xtually aku ni fan Taeyang 😂... Tapi BigBang juga kan... Ehhh kopi dekat sini best weh. .tapi packaging cup takeaway tak lawa.. Macam cup pasar malam.. Kalau yang ice.. Kalau hot.. Lawa sikit lol. . For latte RM11, mmmm sikit... Tapi sedappppp

Meriahnya.... Beginilah nasib fan dikejauhan haha

Aceeee comel tak. .Sleevecup tu.. Abaikan cup tu 😂 
l
Bulan 12, nak singgah untuk Kang Daniel, WannaOne pulak. Setiap weekend ada fan celebrating dekat Quartet... Kpop lah.. Malaypop takde lol... Follow je official page Quartet.. Dorang update kat sana... https://www.facebook.com/quartekl/

You May Also Like

3 ulasan

  1. Tak salah nak minat seseorang artis asalkan tak overkan...
    Standard la tu..

    ReplyDelete
  2. jemput singgah :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/life-update-mese-occupato-busy-month.html

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish