Cafe Hunting By Hakakkpop

by - November 29, 2018

Cafe Hunting , coffee hunting... Dah lama sangat bersawang channel Utube tu, takde 'modal' nak bervlog.. . Ok fine... Nantikan video² baru nanti di Utube channel nanti ok.. Jangan lupa subscribe tau.

Untuk round pertama. .Akan ku hunting cafe sekitar TTDI... Ini antara yang best diantara puluhan cafe yang ada disana


Kenapa cafe? Kenapa coffee? Dan kenapa TTDI. Dah namanya peminat kopi, cafe... So memang excited nak explore cafe² yand ada. Dan aku memang sejenis yang sukakan suasana cafe yang 'homey' santai.  TTDI adalah port lepak ataupun port cafe² best. Macam cendawan tumbuh lepas hujan, cafe² kat sana..Rambang mata. So guys. .. Keep support me.. Nantikan sharing tentang coffee, cafe... Yang best... Di Utube dan blog juga. 

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish