Makan-Makan Di SoPoong

by - November 05, 2018

Peminat Makanan Korea Wajib Cuba Menu Di Sopoong | Berselera anak beranak makan di SoPoong .Peminat Korean food dah pernah ke SoPoong belum? FYI antara restoran makanan Korea yang biasa kami kunjungi sekeluarga. Faktor lokasi yang dekat, harga yang ok dan rasa yang ok juga.

Tteopoki... Ni dalam set sekali ramen

Bulan lepas ni makan disana, penuh dah memori camera, so kita up diblog.. Buat kenangan anak beranak haha.... Yang ni Sopoong, Berjaya Times Square

Ramen.... 

Nasi Goreng.. Telur tu agak garing emmm


Sebelum ni dah ada entri makan di SoPoong... Korang boleh klik SINI
Bestnya makan disini.. bachan / side dish unlimited refill dan ada ala carte dan set

Happy tummy ke tak lagi tu πŸ˜‚ 

Habis licin makan haha... Memang saja kosongkan perut. Lepastu baru kami jenjalan makan churros, aiskrim dan window shopping
Alahai lupa nak try bingsu... Ya.. Dah ada jual bingsu di SoPoong... Next time. Lak ek

Sopoong Berjaya Time Square
LG-71 Lower Ground Floor, Berjaya Times Square


You May Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish