Mary Kay Timewise Age Minimize 3D Review

by - November 15, 2018

Mary Kay Timewise Age Minimize 3D Review | Mary Kay in the house yooooo!!! hehe. Excited giler cuba dan consume set ni, khas untuk yang usianya menjangkau 3rd series. Confirm time² ni, akan rasa 'down' bila nampak garis² halus, penuaan timbul di muka... I feel u babe 😔 Jangan sedih.. Jom baca perkongsian ,sepanjang aku mencuba Mary Kay Timewise Age Minimize 3D ni

Mary Kay Timewise Age Minimimize 3D 

First impression ' wow Mary Kay' betul ke, seperti yang banyak dihebohkan tentang kehebatannya merawat kulit. Mary Kay Timewise Age Minimize 3D

Skin care routine terbaru aku, heaven rasanya sebab kena, ngam dengan kulit oily dan sensitif ni. Thanks Mary Kay


Diformulasikan dengan bahan seperti Encapsulated Resveratrol, Vitamin B3 dan Age-Defying Peptide . Bahan² ni terbukti membantu manjadikan kulit lebih natural, muda , anti-aging dan menggalakkan penghasilan kolagen.

Mary Kay Timewise Age Minimize 4-In-1 Cleanser RM115

Mary Kay Timewise Age Minimimize 4-in-1 clenser 

Kesemua cleanser, mahupun krim didatangkan dalam bentuk tiub, mudah digunakan dan praktikal.

Light weight, mudah serap, tak buah kulit kering, atau itchy 

Tekstur , tak melekit dan light weight. Boleh nampak ' pink micro beads ' membantu mencuci, keluarkan kotoran dari liang pori, seriously sangat gentle pada kulit, tak berbuih.. Tapi seakan creamy losyen

Tak berbuih, macam oily² lotion gitew... Halus.. Mudah dicuci

Membantu lembabkan, mencerah, menganjal, buang sisa kotor,kecilkan pori. ..dan yang penting kulit nampak segar dan natural


Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener RM93

Mary Kay Timewise Age Minimimize 3D Renewing Softener 

Packaging sangat praktikal, dengan metarial plastik lutsinar. .Dengan lubang yang bagus

Tekstur macam air.. Bau natural... Memang fresh bila dap di muka. Function dan cara guna sama macam toner tu guys. Guna cotton pad / ball


Mary Kay Timewise Age Minimize Eye Cream RM135

Mary Kay Timewise Age Minimimize 3D Day Eye Cream 

Kan dah kata, semuanya ligh weight. .mudah serap dan tak melekit. Guna sikit je...dap² urut perlahan sekitar mata.

Seriously aku tak miss guna eye cream Mary Kay ni, selama 2 minggu.. Sebab suka sangat tekturnya.. Efek nya tak macam sesetengah brand.. Yang sangat watery dan oily

Dark circle, eye bag, garis halus, kedutan... boleh dikurangkan dan dihilangkan.. Itupun kalau dipakai secara konsisten. Sejuk je mata tau.


Mary Kay Timewise Age Minimize Day Cream SPF 30 RM139

Mary Kay Timewise Age Minimimize 3D Day Cream

Best pakai ..wangi dan ringan sangat, cepat absorb... Dan paling penting mampu lindungi kulit dari sinar UV dan UVB sepanjang 12 jam. Dan tentunya.... Merawat kulit.. Supaya kekal segar, dehydrated..dan muda


Mary Kay Timewise Age Minimize Night Cream RM139

Mary Kay Timewise Age Minimimize 3D Night Cream

Lastly, malam² sebelum tidur...lepas cuci muka semua, boleh apply krim malam ni. Jangan risau ,cepat serap....boleh tidur lena haha. Sampai ke pagi, kulit lembat, hydrate ok.

Tekstur cleanser dan cream Mary Kay Timewise Age Minimimize 3D sangat light weight dan senang serap. .Tak melekit

Function memang best.. Bangun pagi dapat rasa anjal, lembut halus. Overall, falling love sangat dengan set Mary Kay Timewise Age Minimize 3D ,walaupun harganya agak ehem.. Tapi sangat berbaloi melabur untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Tapi ok kot sebab setiap satu, boleh tahan 2-3 bulan bergantung cara penggunaan kita. Seriuslah muka jenis oily, sensitif macam aku pun jadi mild, natural dibuatnya. .Dapat rasa sedikit perbezaan sepanjang 2 minggu penggunaan secara konsisten ni.. .Jadi agak cerah, lembut dan kurang berminyak.

Kesan penggunaan berbeza mengikut jenis kulit, cara penggunaan individu. Rujuk doktor atau pakar terutama yang mempunyai sebarang masalah kulit muka dan kesihatan.     

Overal   

Packaging 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 / 5   
Tekstur / effect 🌟 🌟 🌟 🌟🌟  /5   
Harga 🌟 🌟 🌟 🌟   /5   
Repeat beli lagi tak????  YA.. .Tapi kena menabung dulu

How To Buy ??   
Mary Kay Independent Beauty Consultant https://www.marykay.com.my/

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish