Spaklean Amazing Nano Collagen Review

by - November 15, 2018

Spaklean Amazing Nano Collagen Review |Hi semua.. Kolagen ataupun collagen sangat penting untuk kesihatan dan kecantikan tubuh badan dari dalam hingga luaran. 30% protein dalam badan kita adalah kolagen. Semakin meningkat usia, semakin menurun kadar penghasilan kolagen semulajadi badan kita, so pepandailah kita 'top up' semula haha

Spaklean Amazing Nano Collagen 

Biasa kolagen kita makan, minum, atau tepek dimuka kan... Kali ni special, lain dari yang lain dengan Spaklean Amazing Nano Collagen sebab ia merupakan  'add-on' treatment, sangat mudah sangat untuk gunakannya. Biasalah produk Korea ni mesti unik² dan kebiasannya tak mengecewakan.

Spaklean Amazing Nano Collagen 100% buatan Korea, disahkan Halal. Comel kan packaging nya.. Warna pun cute 

Tak pernah menolak kalau bab k-beauty hahah... 

Spaklean Amazing Nano Collagen adalah 100% hydrolyzed fish collagen kaya dengan glycine acid amino, protein dan proline yang disahkan Halal oleh JAKIM

Disertakan dengan scoop dan spatula mini didalamnya, bagi memudahkan sukatan. Tektur serbuknya sangat ringan dan halus

Hanya perlu di mix atau di 'add-on' kedalam mana² skin care ataupun haircare korang. Sangat multifunction tau.. Dari kepala hingga kaki boleh guna

Spaklean Amazing Nano Collagen boleh mix dengan apa
??? 

Dengan kadar ratio yang ditetapkan.. Kita boleh add-on Spaklean Amazing Nano Collagen ke dalam ubat gigi, shampoo, conditioner, toner, serum, lotion, mist ,sunblock semua tu. Hanya untuk kegunaan luaran ye babe... Tidak boleh dimakan


Cara dan kuantiti diperlukan untuk di 'add-on' kedalam mana² produk skin care dan haircare 

Disebabkan molekulnya lebih halus dan ringan, ia bertindak dan menyerap dengan lebih cepat dan pantas. No worries guys, ia selamat digunakan kerana ia bebas bahan kimia, pewarna dan pewangi berbahaya

Kebaikan Spaklean Amazing Nano Collagen

  • Mengurangkan masalah rambut gugur, bercabang, kelemumur 
  • Rambut jadi lebih sihat, bersinar
  • Mengurangkan kedutan dan garis halusnpada kulit
  • Kulit jadi tegang, cerah, mulus sihat dan sihat

Spaklean Amazing Nano Collagen + hair serum
Boleh ditambah kedalam mana2 produk penjagaan kulit dan rambut mengikut sukatan yang ditetapkan


Seriously masih teruja berksperimen dengan Spaklean Amazing Nano Collagen ni haha.. Semua dah aku campurkan... Hehe.. Best juga tak payah susah² telan, minum kan.. Kita buat treatment dari luar. Jimat pun jimat.... All in one dan multifunction

Kesan penggunaan berbeza mengikut jenis kulit, cara penggunaan individu. Rujuk doktor atau pakar terutama yang mempunyai sebarang masalag kulit muka dan kesihatan. 

Overal 
Packaging 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 / 5
Tekstur / effect 🌟 🌟 🌟 🌟 /5
Harga 🌟 🌟 🌟 🌟  /5
Repeat beli lagi tak???? YA

You May Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish