Huggies Dry Pants Lampin Pakai Buang Dengan Kusa Serapan Terpantas Di Malaysia

by - December 16, 2018

Huggies Dry Pants Lampin Pakai Buang Dengan Kusa Serapan Terpantas Di Malaysia | Pemilihan lampin pakai buang adalah amat penting. Faktor keselesaan bayi adalah amat diutamakan, supaya mereka kekal selesa dan kering. Kalau salah pilih,silap hari bulan, habis peha bayi melecet, kemerahan, ruam dan sebagainya.

Huggies Dry Pants, Malaysia's fastest Absorbing Dypers Pants

Jangan risau buat ibu diluar sana, kerana Huggies telah melancarkan Huggies Dry Pants terbaru dengan kuasa penyerapan paling pantas di Malaysia.

Dengan teknologi terkini untuk memberikan
kekeringan berpanjanganIa dihasilkan dengan menggunakan Rapid Absorb Technology dengan 1000 lubang mikro bagi mempercepatkan proses penyerapan kebasahan tetapi dalam masa yang sama ia dapat mengawal kelembapan bagi memastikan keselesaan bayi.

Ciri keselesaan di 5 bahagian utama

Huggies Dry Pants juga dihasilkan dengan menampilkan 5 ciri keselesaan untuk bayi, dimana ia bersifat elastik dan mudah diregangkan. 5 bahagian tersebut adalah disekitar perut, belakang, peha dan kangkang bayi. Jadi tak perlu risau dengan masalah melecet dan kebocoran bila menggunakan Huggies.

Huggies Dry Pants juga boleh didapati dari saiz S sehingga saiz paling besar iaitu XXL. Boleh didapati disemua pasaraya diseluruh Malaysia atau layari https://www.huggies.com.my/ms-my/huggiesmalaysiasfastest Untuk info lanjut

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish