Huggies Dry Pants Lampin Pakai Buang Dengan Kuasa Serapan Terpantas Di Malaysia

by - December 22, 2018

Huggies Dry Pants Lampin Pakai Buang Dengan Kuasa Serapan Terpantas Di Malaysia | Pemilihan lampin pakai buang adalah amat penting. Faktor keselesaan bayi adalah amat diutamakan, supaya mereka kekal selesa dan kering. Kalau salah pilih,silap hari bulan, habis peha bayi melecet, kemerahan, ruam dan sebagainya.

Huggies Dry Pants, Malaysia's fastest Absorbing Dypers Pants


Jangan risau buat ibu diluar sana, kerana Huggies telah melancarkan Huggies Dry Pants terbaru dengan




kuasa penyerapan paling pantas di Malaysia.Dengan teknologi terkini untuk memberikan kekeringan berpanjangan



Ia dihasilkan dengan menggunakan Rapid Absorb Technology dengan 1000 lubang mikro bagi mempercepatkan proses penyerapan kebasahan tetapi dalam masa yang sama ia dapat mengawal kelembapan bagi memastikan keselesaan bayi.



Ciri keselesaan di 5 bahagian utama

Huggies Dry Pants juga dihasilkan dengan menampilkan 5 ciri keselesaan untuk bayi, dimana ia bersifat elastik dan mudah diregangkan. 5 bahagian tersebut adalah disekitar perut, belakang, peha dan kangkang bayi. Jadi tak perlu risau dengan masalah melecet dan kebocoran bila menggunakan Huggies.



Huggies Dry Pants juga boleh didapati dari saiz S sehingga saiz paling besar iaitu XXL. Boleh didapati disemua pasaraya diseluruh Malaysia atau nak lebih jimat dan berbaloi boleh buat belian terus melalui http://bit.ly/2LgcBwt 

You May Also Like

6 ulasan

  1. menarik! macam nak tukar pulak untuk Fayyra

    ReplyDelete
  2. kadar serapan dia sangat pantas kan.. Huggies mmg terbaik!

    ReplyDelete
  3. Dulu sebelum Aneeq free diaper die pakai huggies. Elok sangat.

    ReplyDelete
  4. Bagus betul huggies dengan teknologi baru ni, anak-anak mesti lagi selesa dan bebas dari masalah ruam

    ReplyDelete
  5. Teekejut..Dah lama pakai..br tau penyerapannya cpt hehe

    ReplyDelete
  6. ramai yang suggest untuk pilih Huggies.. demi keselesaan anak-anak kan. yang penting, tidur malam pun nyenyak jer tak ada bocor.

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish