Rahsia Kulit Cantik Licin Macam Instafamous Nursyafiqah Aina

by - December 28, 2018

Ini Rahsia Kulit Cantik Licin Instafamous Si Nursyafiqah Aina ??? | Kalau korang perasan, jarang instafames yang kulitnya 'berlopak, berkerak, berjerawat' kan? Semuanya cantik² dan mulus.. 'alah.. dah memang dia, jenis kulit licin, tak bermasalah dari kecik, memang lah, pakai apa pun nampak lawa' lol dialog yang biasa kita dengar kan 😂

Kulit licin, flawless ala instafemes 

Syafiqah Aina korang pernah dengar tak.. Ala instafemes, Influencer, blogger yang viral kena lamar dalam limosin tu....???? Dulu kan kulit muka dia, teruk juga.. Berjerawat.... Sekarang.. lepas kahwin.. Wahhh flawless, licin sangat tau... .Psssss rupanya dia guna Ainaa Cleanser & Ainaa Serum dan itu adalah jenamanya sendiri.. Wahhh terbaik.. Dengan pantas....aku nak cuba.. Thanks pada member yang suggest kan produk ni

Ainaa Cleanser & Ainaa Serum 

First of all, aku suka sebab hanya guna 2 produk saje, cleanser dan serum hehe...kalau malas lagi tak tahu lah kan. Dah dah tentulah sebab....

Ainaa Cleanser dan Serum selamat digunakan.. Disahkan KKM


Produk Penjagaan Wajah Yang Diluluskan KKM
NSABeau sangat menitik beratkan soal kualiti dan keselamatan pengguna. Kedua produk ini bebas segala bahan kimia berbahaya dan merkuri, disahkan selamat digunakan oleh KKM... Boleh refer no siri di kotak

Diperbuat Daripada Bahan Semulajadi Bermutu Tinggi
Hanya menggunakan bahan semulajadi yang bermutu diimport dari Eropah dan diiktiraf sepenuhnya oleh organisasi kesihatan disana... Seperti timun, lavender, aloe vera dan sebagainya

Packaging simple, nice dan praktikal... Make sure goncang sebelum guna.. Supaya senang di pam keluar


Bagi aku yang jenis kulit berjerawat, berminyak ni, aku sangat berhati-hati bila memilih produk skincare, sebab kalau salah beli akan buatkan jerawat makin naik, jadi 'itchy, redness' . Korang boleh tonton video dibawah, so korang boleh tengok dengan jelas, tektur produl dan cara penggunaannya.


Honestly , selama 1-2 minggu aku cuba kedua produk dari Ainaa ni... Alhamdulillah serasi... Lepas cuci muka tu, tak terasa pedih, ketat, tegang... Haha.. Sangat gentle dan mild pada kulit.. .Tekstur pun macam water base. Tak berbuih.. So.. Senang dibersihkan... Tak keringkan kulit... FYI boleh dijadikan as a makeup remover 


Ainaa Serum sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki mahupun perempuan 

Happy le tu 😂 


Ainaa Serum pun tak macam tektur serum yang lain.. Sebab tak melekit melampau sangat 😂 lightweight dan mudah serap. Bukan je boleh diapply dimuka... Tapi anggota badan yang lain pun boleh.. So aku sapu juga di siku, leher, tangan hehe. Best serum ni, sebab :

  • Membersihkan kulit dari dalam
  • Merawat dan mengurangkan jerawat dan jeragat
  • Menyamaratakan tona kulit wajah
  • Mengecilkan pori-pori 
  • Melembapkan dan mencerahkan kulit wajah

Excited nak tengok hasil penggunaan kedua produk ni...Baru 1-2 minggu... pakai.. Produk alami ni memang makan masa nak nampak kesan tau, sebab proses perawatan tu secara semulajadi... bukan seminit dua pakai dan gojesss, peles.. .licin 😂 nampak sangat banyak merkuri kan... So guys untuk lebih details, info atau belian.. Boleh terus ke :


Instagram :
nsabeautyofficial


FB Page :

Hubungi :
+60104484045




You May Also Like

2 ulasan

  1. produka dia memang 2pcs je ke??
    simplenya tapi nampak menarik . . huhu . .


    jemput join segmen blogwalking kita . .

    http://nurulaineddihar.blogspot.com/2018/12/segmen-blogwalking-by-nurul-ain-eddihar.html

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish