Review ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack

by - January 26, 2019

ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack. Hi korang...kali ni nak share pasal penjagaan muka lagi....suka tak ? hehe. Sleeping pack...atau pun sleeping mask..antara skin care regime yang aku suka hehe. Sangat sempoi...sebab just apply pada muka,then tidur...tak payah....tunggu 20-30 minit....hehe..selama mana tidur,selama tu la....sleeping pack ni 'jaga' kulit muka

ID. AZ face CU-V Tensioning Sleeping Pack 

Terbaru, aku try ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack . FYI sebelum ni aku pernah try dan share padal ID.AZ sheet mask...memang boekkk...no wonder kali ni aku try produk terbaru ID.AZ iaitu sleeping pack

Bukan sekadar sleeping mask biasa... Win sangat sebab boleh dapatkan v-line yang shantikkkk


Paling memanggil² aku untuk try...sleeping mask dari ID.AZ ni sebab....ia boleh membuang lemak² sekitar muka,so muka jadi lebih kecil,slim...tirus gituuuu....kiranya V-line tu jadi lawa....omaigooood best kan


Exclusive sangat packaging nya... Kemas.. Simple dan elegan


Packaging wow simple tapi elegan... kemas dan yang pentung tak risau kalau jatuh...takut pecah ke apa....sebab diperbuat dari plastik

Kebaikan ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack


  • SDC (Sodium Deoxycholate) Membantu menghilangkan lemak pada kulit dan mengurangkan garis dan kedutan di wajah
  • Elasticity IDEA LIFT membantu merangsang penghasilan hormon yang dapat meningkatkan keanjalan kulit wajah, serta mengandung
  • Menggunakannya bahan yang sudah di patenkan.


Tak macam produk Korea yang lain.. Disertakan dengan arahan penggunaan dan details produk dalam bahasa Inggeris

Huh best betul tekstur nya... 

Cara pemakaian :
Sangat simple...boleh pakai sebelum tidur, make sure..sebelum tu dah cuci muka ok....apply dan urut lembut...then...TIDUR hehe....bangun pagi besok..baru bilas

Nampak kan perbezaan nya, even apply ditangan.. 


Overall....best...tekstur nya sangat lembut..halus dan macam water base...sejuk je bila pakai dimuka. Aku pakai nipis je...sebab kalau tebal agak....creamy hehe...bau just nice....seriously memula pakai..ingatkan akan ada rasa pijar..sebab kan..ia boleh buang lemak tu..tapi tak....okay je...mild je. Kulit..bila bangun pagi nampak lebih segar dan rasa tegang...adakah itu ilusi ????😂 nak tau kena try tau

Korang boleh dapatkan direct di semua cawangan WATSON dengan harga RM199 ... atau boleh beli direct di https://www.watsons.com.my/face-fit-cu-v-tensioning-sleep-mask/p/BP_98213?text=&page=0 banyak diskaun

You May Also Like

2 ulasan

  1. menarik. bekas pun comel je. tapi harga woww sangat. xD

    ReplyDelete
  2. wahhhh makin runcing la muka aiin nnt..jeles kita

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish