Magnolia Mag-A-Cone Mangga

by - February 01, 2019

Huh sedapnya kalau tengah panas lit² makan aiskrim kan. Sejuk je tekak. Paling best makan aiskrim kon.... Dengan creamy, manis, sejuk aiskrim kena pula dengan kon rangup tu pehhhh. Ehhh ada aiskrim kon perisa mangga lah sekarang...baru try semalam... Wahhh rasa tropika sesangat

Bella tak sabar nak makan Magnolia Mag-A-Cone

Huh warna packaging pun dah mangga sangat hihi


Magnolia Mag-A-Cone, yang merupakan kegemaran kami... dan ramai penggemar ais krim. Magnolia sekarang memperkenalkan satu perisa aiskrim kon yang mengutamakan cita rasa orang Asia, iaitu Magnolia Mag-A-Cone Mangga. Perisa baharu yang semestinya lebih menyegarkan,  menarik dan unik.

Merecik kan πŸ˜‚ 

Magnolia aiskrim semestinya halal

Packaging bewarna kuning keemasan... Warna mangga menyerlahkan rasa, segar .. Rasa nak telan sekali kotak haha. Magnolia Mag-A-Cone Mangga ini pasti dapat mencuri hati penggemar aiskrim dengan sensasi mangga yang bermutu dalam
satu kon. Produk ini diperkayakan dengan cebisan serat mangga dan taburan sirap mangga sebagai lapisan hiasan atas aiskrim yang cukup memangkinkan selera, terutamanya pada cuaca yang panas.

Rasa mangga sebenar, ada sari mangga dan sos mangga sekali huuu manis,creamy masam semua ada

Muka ada senyum πŸ˜‚ 

Magnolia Mag-A-Cone Mangga
yang baharu ini boleh didapati di pasaran dalam bentuk hidangan individu pada harga jualan yang disyorkan iaitu RM2.30, dan dalam bentuk pek yang mengandungi 4 kon aiskrim (dua Magnolia Mag-A-
Cone Mangga dan dua Magnolia Mag-A-Cone Coklat) pada harga yang
disyorkan iaitu RM8.55. Kedua-dua ini boleh diperolehi di kedai runcit dan pasaraya seluruh Malaysia. Untuk info lanjut boleh lawati laman web http://www.fnncreameries.com

You May Also Like

4 ulasan

  1. Sedapnya nampak.. nak carilah balik nanti

    ReplyDelete
  2. uiks mango..tk pernh nmpk lg..sedap nmpk..nanti nk cari la

    ReplyDelete
  3. okayy nak cari ni la besok!! mango ni irresistible sangat!! buah pebret!

    ReplyDelete
  4. seronok dia dapat makan ice cream ye..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish