ABLOOM Launch Party | Althea Angels Private Event

by - April 22, 2019

Annyeong....Althea lovers .... Althea Angels semua mesti still tak boleh move on dengan party angels kemarin kan. Haha,memahami sangat. FYI , Sabtu baru ni, Althea Angels yang terpilih, berada di ABLOOM Launch Party sempena pelancaran produk ekslusif terbaru dari Althea. Dan paling teruja, party ini merupakan 1st Angels Tour Private Party !!!! wow thanks Althea

Abloom Launch Party |Althea Angels Private Party 


Dengan tema pastel, nampak cute, sweet semua angels yang datang. Bertempat di Softsrve Ice Cream Dessert & Ballon Bar ... membuatkan kitaorang rasa bertambah sweet haha. Tak sabar kan nak rasa softsrve yang viral tu

Dah la peminat dessert. . OMG... cheat day la haritu huahua

Wah cute kan.. Terbayang konon² macam Althea punya beauty cafe wow

Macam biasa, kena register dulu...then angels diberikan kupon makan sponsored by Softsrve and for sure Althea. Thanks....wow ada coffee, tea, waffle, soda, softsrve.

Althea Saranghea 💋 

Ok tak OOTD sekerat tu.... Pastel kan... hehe.. Nampak girlish pulak ahhh

Wow Rose Lychee Softsrve tu sedap sangat..ada bau rose...Watermelon Soda...goshhh sangat refreshing... latte...green tea..semua ku bedal...haha...Charcoal waffle.. crispy... Fluffy yummy... sampai lupa nak snap snack , salad yang ada...sorry guys

Rose Lychee Softsrve yummy, wangi.. Tak manis sangat.. Just nice.. 

Wajib try and repeat 😂 charcoal waffle... ringan.. fluffy but crunchy... 

Wah meriahnya..dengan vanity mirror, penuh dengan Althea makeup collection, bar...wow teruja rasa. Dan mata ofcoz semua tertumpu kepada produk baru ABLOOM yang bakal dijual bermula esok huhu

Best la.. Dapat touch up.. Makeup guna Althea Makeup Collection.. Althea please cepat buka beauty station... Huhu




Giant and Baby Maringue Puff !!! Althea beauty blender yang OMG cute nya..sebiji macam maringue..geram nak gigit.

Abloom Giant Maringue Puff

Akan mengembang 1.5 dari saiz asal bila dibasahkan.. Sangat lembut..fluffy 

Mini Maringue Puff cute sangat²

Teksturnya lembut, halus dan ada 2 saiz uolss. Yang giant size tu RM8 je ??? Baby Maringue RM11 (3pcs) wahh serius murah kan. Yang baby ni kan,best untuk dap bahagian sudut² hidung, bibir



ABLOOM Sheet Mask !!!! Kenapa semua packaging cute. FYI tulisan tu copy writing Mamasan tau. Wahhh nilai ekslusif tu guys haha.

Mamasan punya copy writing... Cute kan

Nama mask ni semua macam sweet... Cute.. Geram pulak

Sama fresh macam buah tu... Tunggu jap nak borong besok... Giler BUY 10 FREE 10 

Nama pun cute ada Water-Me-Along, Sparkle-Me-Bright, Ac-Me-Peach, Avo-Cuddle-Me cute kan. RM 2 per sheet !!!!!!!! 10pcs RM15.....maigoddd..  Beli 10 FREE 10 time lauching wehhh..Besokk haha. Sekali special design box lagi



ABLOOM BHA Blackhead Blaster RM16 ... pun menarik..dah tenyeh time partt tu heheh. Jangan lupa korang semua ABLOOM collection akan dijual di www.althea.kr SELASA ...besok tau

Abloom BHA Blackhead Blaster 


Dah puas makeup..mingle², selfie² ... beralih ke DIY deco Althea Petal Velvet Powder...geram nya..cute² semua.

Cute tak.... Hehe

Macam² kerenah angels... Cute la bila gathering macam ni

Hi Angel's 


Memang meriah lah party kali ni, oppps Althea party mana pernah tak meriah uolsss haha. Dan semuanya tak sabar....nantikan pemenang..angels manakah yang bakal dapat shopping credit....tak lama lagi....ig post angel mana paling havoc tu ???

Antara angels yang sempat digrab 😂 

Jam 4 semua bersurai dengan happy..mana tak happy..semua dah kenyang,enjoy...dah try produk best ABLOOM dan tak sabar nak try kat rumah kan. Thanks Althea..Mamasan and crew.....Opps nak repeat makan softsrve lagi nanti hehe

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish