Althea's 2nd Brand Supporters Workshop

by - April 10, 2019

Annyeong, beautiful! ❤ Apa kabar semua... Althea lovers ? Althea Angels ? Eh korang ada stalk IG Stories aku tak ? wkwkwkw... kalau yang stalk tq... penuh stories dengan Althea Workshop untuk 2nd batch Althea Brand Supporter. Dan yeahhh aku terpilih. Haruslah happy..sebab Althea Brand Supporter ni adalah..orang² terawal yang melihat,memegang,mencuba, memberi ulasan tentang produk yang bakal dikeluarkan oleh Althea

Althea's 2nd Brand Supporter Workshop

Selain banyak benefit yang ditawarkan oleh Althea untuk para brand supporter ni...macam giveaway...shopping credit, invitation untuk next event...bla bla bla . Macam mana terpilih ? Korang kena alert dengan setiap posting di FB Page dan IG Althea...kat sana dorang akan share...pencarian brand supporter dan sebagainya.

Satu table dengan kawan² baru... Majoriti dorang dari batch pertama dulu.. Friendly semuanya dan ofcoz shantik² 

Hah... Begitu πŸ˜‚ 

Actually Althea Brand Supporter bukan hanya terdiri dari blogger, influencer, iger..tapi dari peminat Althea, pengguna tegar dan mereka yang sukakan Kbeauty. Mungkin pemilihan berdasarkan kriteria khas yang lain juga

Oh ye..ini adalah workshop yang kedua. Pertama dulu...untuk Cushion...dan kali ini untuk Blusher. Wah makin banyak produk Althea kan..TAHNIAH

Pilihan warna blusher yang bakal dikeluarkan Althea, ada versi matte dan glitter


Ada 6 warna blusher...matte dan glitter . So kami kena test....bagi pendapat...bagi rating...dan bagi nama yg bersesuaian. Ulasan...rating tu semua mempengaruhi...pemilihan blusher yang bakal dikeluarkan. Ulasan dan segi tektur, finishing, shades, long lasting ke idok...bla bla bla

Orang² kuat Althea... Dari Malaysia. .For sure kita ada 'mamasan' dan dari Korea ada Clarise dan Harper.. Suka tengok makeup dan dressup dorang.... Hehe

Meriah..dengan kehadiran rakan beauty lovers dan orang kuat Althea Private Brand Manager Clarise dan Harper yang datang khas dari Korea...dengan snack² sedap kwkwkwkkwkw.

Masa ni time sharing 3 best produk.. Masing² tekun πŸ˜‚ 

Untill we meet again 😍 thanks ALTHEA


Pengalaman yang menarik dan bagus diteruskan workshop macam ni. Sebab boleh tau..kehendak dan kesesuain pengguna di Malaysia sebelum Althea pasarkan produk mereka selain dapat tambah kenalan beauty yang baru.. Dan berkongsi 3 produk skincare, makeup kesukaan masing²...dapat tukar pendapat kat situ dan info baru. 

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish