Cara Mudah Amalkan Vitamin C Dengan Bio-Life Mega-C Plus Bioflavonoid

by - May 08, 2019

Korang nak tanya ni? Korang memang amalkan pengambilan Vitamin C ke ? Rasa menyesal pula, baru sekarang terhegeh-hegeh nak amalkan Vitamin C. Padahal dah tahu segala kebaikan dan manfaatnya pada badan dan kulit. Dah makin meningkat usia ni, barulah terkial-terkial uhukkks

Bio-Life Mega-C Plus Bioflavonoid 

Vitamin C ni sangat penting untuk ketahanan imun badan dan merangsang penghasilan kolagen dalam badan. Bila tak ada Vitamin C dalam badan, kolagen pun susah nak terhasil, makanya tanda penuaan pun jelas nampak, luka susah nak baik, demam susah nak kebah..masalah gusi berdarah... bla bla bla

Dalam bentuk handy sachet, so mudah untuk kita bawa kemana sahaja

Ada juga google supplement Vitamin C yang bagus... Maklumlah aku kan 'rajin' makan buahan dan sayuran haha. Ye la.. Vitamin C ni hanya boleh kita dapatkan dari makan sayuran dan buahan. So larat ke nak telan hari²...better dapatkan supplement lah kan.. Dengan gaya hidup yang sibuk, rushing sepanjang masa

Vitamin C amat penting dan perlu diambil oleh :
  • Pelancong 
  • Perokok
  • Warga emas
  • Individu yang dalam keadaan stress 

Hanya 1 sachet sehari sehari. 1 sachett mengandungi 1000mg dose

Serrbuk halus yang mudah dibancuh dan diserap oleh badan

Segelas vitamin C membantu membuatkan ketahanan tubuh bertambah, kulit cantik dan yang penting bebas stress

Finally aku pilih dan syorkan pada korang untuk amalkan Bio-Life Mega-C Plus Bioflavonoid kerana ia didalam bentuk sachet mudah dibawa kemana saja. Penyerapannya lebih pantas dan bertindak lembut pada perut dan yang paling penting ia tidak mengandungi sebarang gula tambahan

Kepentingan Vitamin C dengan Bioflavonoid :
  • Membantu menguatkan sistem kesihatan badan
  • Menghalang kerosakan yang disebabkan radikal bebas
  • Mengekalkan kesihatan dan imun badan
  • Mengandungi antioksidan yang tinggi
Bio-Life Mega-C Plus Bioflavonoid boleh didapati di semua farmasi seluruh Malaysia dengan harga RM55 . Satu kotak megandungi 30 keping sachet Vitamin C. Ianya sesuai diambil seawal usia 12 tahun dan keatas. Untuk keterangan lanjut boleh layari laman web http://biolife.2.vu/MegaCPlus

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish